Op zoek naar informatie omtrent het 8ste internationaal folklore Festival?
Klik hier!

sfeerbeeld

Zannekin - Festivals

Vedanza

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Volksdansgroep Zannekin ook dit jaar opnieuw Vedanza. Na Frankrijk, Spanje, Ierland en de Balkan is het dit jaar de beurt aan Engeland.

De ingrediënten van deze zeer stemmige avond zijn een aangepaste feestmaaltijd, voorafgegaan door een voorstelling van de eigen groep Zannekin, waarna de avond wordt afgerond met een Vlaamse en een internationale folkband. Delen in elkaars cultuur, genieten van een verrassende ontmoeting en het samen dansen zijn de kenmerken van deze Vedanza’s.

Dit jaar verwelkomen we de groepen Abbey Capers Barn Dance Band (speciaal voor ons overgekomen uit het Britse Kent!), samen met de Vlaamse folkgroep Boreas. We zijn dan ook fier met zo’n twee namen te mogen uitpakken! Ze zijn beiden de erkenning ‘topgroep’ waardig.

De editie dit jaar gaat door op 18 oktober 2014 in dienstencentrum De Zonnebloem – Zuidstraat 67 Veurne. De avond ziet er als volgt uit:

  • 18h00: aperitief met optreden Volksdansgroep Zannekin
  • 19h00: Brits diner met gebraiseerde ham met frietjes en een warm buffet
  • 21h00: Folkbal met The Abbey Cappers Barn Dance Band en Boreas

Prijs en inschrijvingen:

  • Aperitief, maaltijd en bal: €20 p.p.
  • Bal Only: €7 p.p.

  • Kinderen tot 12j aan €12 p.p.
  • Kinderen onder de 6j: gratis!

Inschrijven kan op zannekin.veurne@gmail.com of 058 31 46 45. Om praktische redenen vragen wij graag betaling vooraf op volgend rekeningnummer BE69 1032 2200 4978 met vermelding van naam en aantal personen. Als liefhebber van volksdans en internationale wereldmuziek mag u niet ontbreken op deze avond. Wij verwachten u dan ook met veel plezier op dit volksdansfeest!

festival vedanza